Prelucrarea datelor cu caracter personal

Edy's

Royal
Prelucrarea datelor cu caracter personal


Politic─â de Confiden╚Ťialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consider─âm asigurarea dreptului la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele ╚Öi eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastr─â ├«n deplin─â concordan╚Ť─â cu Regulamentul (UE) 2016/679 (ÔÇťRegulamentul general privind protec╚Ťia datelorÔÇŁ sau ÔÇťGDPRÔÇŁ), precum ╚Öi cu orice alt─â legisla╚Ťie aplicabil─â pe teritoriul Romaniei. ├Äntruc├ót unul dintre principiile esen╚Ťiale ale acestui cadrul legal ├«l reprezint─â transparen╚Ťa, dorim s─â v─â inform─âm despre modul ├«n care colect─âm, utiliz─âm, transfer─âm ╚Öi protej─âm datele dvs cu caracter personal atunci c├ónd interac╚Ťiona╚Ťi cu noi ├«n leg─âtur─â cu produsele ╚Öi serviciile noastre, prin intermediul site-ului nostru web.

Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza ╚Öi modifica periodic aceast─â Politic─â de Confiden╚Ťialitate, pentru a reflecta orice modific─âri ale modului ├«n care prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal sau orice modific─âri ale cerin╚Ťelor legale. ├Än cazul oric─ârei astfel de modific─âri, vom afi╚Öa pe website-ul nostru versiunea modificat─â a Politicii de Confiden╚Ťialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem

Compania care detine acest website se numeste MILION TRADE SRL, persoan─â juridic─â de na╚Ťionalitate rom├ón─â, av├ónd sediul social ├«n Braila, Calea Calarasilor nr 30, cu num─âr de ordine ├«n Registrul Comer╚Ťului J09/103/1994, cod unic de ├«nregistrare fiscal─â RO5216758.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucr─âm

Colect─âm datele dvs. cu caracter personal prin intermediul formularelor de rezervare si de contact din website si anume: nume, telefon si adresa de e-mail.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Datele colectate sunt folosite pentru:
- a raspunde solicitarilor d-voastra in momentul in care ne adresati o solicitare prin intermediul formularului de contact
- pentru a rezerva camerele solicitate in momentul in care ne solicitati o rezervare prin intremediul formularului de rezervari.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Datele D-voastra nu sunt facute publice si nu sunt vandute sau transmise nici unei terte parti.

Cum protej─âm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultim─â genera╚Ťie folosind tehnologia HTTPS.

╚śtergerea datelor

Ne pute╚Ťi cere s─â v─â ╚Ötergem datele cu caracter personal, dar numai ├«n cazul ├«n care acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;